Palvelut

Perinteinen taksipalvelu

Liikut sitten yksin tai porukassa, meiltä tilaat luotettavan taksikuljetuksen.

Tarjoamme Oriveden seudulla erittäin kattavan taksipäivystyksen. Kun tarvitset taksia, soita päivystysnumeroomme 0600 301515 ja tulemme hakemaan sinut.

Ennakkoon tilatuissa kuljetuksissa palvelemme aina 24h. Ennakkotilaus tulee tehdä toimiston aukioloaikoina numerosta 0400 980 600 tai sähköpostilla taksiorivesi@gmail.com.

Yhteiskuntakuljetukset

Olemme KELA:n sekä Tuomi Logistiikan (VPL ja SHL) sopimuskumppani Pirkanmaan alueella. Mikäli sinulla on tarve KELA tai VPL/SHL -kuljetukselle, vain soitto meille riittää. Ammattitaitoiset kuljettajamme hoitavat koko palveluketjun aina kyydin tilaamisesta kyydin suorittamiseen saakka ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan matkustaa mukavasti. Näissä kuljetuksissa asiakkaan maksettavaksi jää ainoastaan matkan omavastuuosuus.

Suoritamme takseillamme myös koulukuljetuksia. Kaikissa autoissamme on Dräger -alkolukot sekä asianmukaiset koulukyytitunnukset.

Voimme myös tarjota yksilöidyn auton/kuljettajan säännöllisesti toistuviin kuljetuksiin, kuten esimerkiksi terapiakuljetuksiin tai erityislasten koulukuljetuksiin.

Pyörätuolikuljetukset

Pyörätuolikuljetuksia suoritamme joka päivä – tämän teemme rutinoituneesti ja suurella sydämellä.

Autoissamme on laadukkaat ja tukevat kaksipilari-pyörätuolinostimet, joilla painavakin sähköpyörätuoli saadaan turvallisesti nostettua auton kyytiin. Nostimen korkeat laidat lisäävät turvallisuutta nostinta käytettäessä.

Tiloiltaan suurissa inva-autoissamme asiakas matkustaa mukavan väljästi. Kyytiin mahtuu tarvittaessa samanaikaisesti kaksi pyörätuoliasiakasta pyörätuoleineen. Myös kahden sähköpyörätuolin kuljettaminen on mahdollista. Myös muut asiakkaan apuvälineet (esim. suihkutuoli, rollaattori jne..) mahtuvat helposti kyytiin mukaan.

Kiinnitysliinat ja turvavyöt ovat standardin SFS-5912 vaatimat sekä asiakkaan turvavyöt löytyvät kummallekin pyörätuolipaikalle.

Suoritamme myös porrasvetoja. Asiakas voi istua pyörätuolissa, kun vedämme pyörätuolin rappusia ylös ja laskemme alas. Vuosien kokemuksella toteutamme tämän luotettavasti ja turvallisesti.

Paarikuljetukset

Kiireettömiä potilassiirtoja suoritamme vankalla kokemuksella. Automme sekä paarit kiinnityksineen täyttävät viranomaisen suosituksen paariautojen erityismääräyksistä.

Asiointiapu

Kuljettajamme tarjoavat mielellään myös asiointiapua eli vaikka kaupassakäynti, apteekkikäynti tai muu vastaava onnistuu kätevästi meidän kautta. Soita ja kysy lisää!

Tavarakuljetukset (kuriiripalvelu)

Taksin avulla suoritat pikatavaralähetyksen helposti ja nopeasti. Kuljettajamme noutaa paketin sovitusta paikasta ja vie sen suorinta reittiä sovittuun paikkaan. Helppoa ja kätevää.

Linja-autopalvelut

Isompikin ryhmä liikkuu vaivattomasti meidän linja-autokaluston avulla. Kalustostamme löytyvät linja-autot 16 -paikkaisesta pikkubussista aina 55 -paikkaiseen isoon linja-autoon asti. Autot ovat kattavasti vartusteltuja ja niissä on mahdollisuus myös pyörätuolikuljetukseen. Kysy tarjous matkallesi ja nauti laadukkaata kyydistä.